AnttiKorhonen1 Jotain tolkkua

Toimittajien eduskunta

Jos media saisi valita eduskunnan sen kokoonpano olisi seuraava  sunnutaisuomalaisen kyselyn mukaan. Vihreät ainakin 65 edustajaa. Kokoomus 44 edustajaa, vasemmistoliitto 24 edustajaa, perussuomalaiset 2 edustajaa. Muista puoleista ei tarkkaa tietoa. Tämä näkyy median suhtautumisessa erittäin selkeästi. 

Ketä media nyt nostaa?

Valtiolle kalliiksi tullutta panttivankia.

Mutta ei opettajaa ja hallintotieteiden maisteria, joka voitti kansan tuella fasistisen virkakoneiston ja aikaansai opettajien asemaa parantavat lainmuutokset.

Vuoden pakolaisnaista, joka tanssi tähtien kanssa ja käy vihapuheen sävyttämää, suorastaan  jihadistista loanheittokampanjaa yli puolta miljoonaa suomalaista vastaan, akateemisena meriittinään kesken jääneet opinnot.

Mutta ei vuoden pakolaisnaista, joka kommentoi ja keskustelee rakentavasti yhteiskunnallisista kysymyksistä ja on suorittanut akateemiset opintonsa loppuun.

Liikemiestä, jota epäillään miljoonien eurojen talousrikoksesta ja hänen poikaansa.

Mutta ei ensihoitajia, sairaanhoitajia ja omaishoitajia jne. jotka panevat itsensä päivittäin likoon muiden ihmisten paremman elämän puolesta. 

Ja joku puhuu vielä puoluettomasta mediasta.

Pitäisiköhän vallan vahtikoirallakin olla vielä vahtikoira. Mediakone ei oikein riitä.

Onneksi kansa ei äänestä median mieltymysten mukaisesti. Media haluaisi varmaan vaihtaa kansaa, mutta kyllä kansakin haluaisi vaihtaa mediaa. Se näkyy levikeistä.

Sunnuntaisuomalaisen tiedustelussa kieltäytyivät Helsingin Sanomien, Iltasanomien ja Ylen toimittajat. Minkähän takia? He varmaankin halusivat varjella "puoluettomuuttaan".

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän tervoneneduskuntaan kuva
Janne Tervonen

Vallan vahtikoirista on tullut harvainvallan suojelukoira, media, yle mukaan lukien, julkaisee vain eduskuntapuolueiden mielipiteitä, miksi he edes vaivautuvat keräämään vastaukset myös eduskunnan ulkopuolisilta puolueilta jos niitä ei julkaista missään vaiheessa.

Tutkiva journalismi on kuollut ja kuopattu suomessa, median edustajat toimivat täysin omien mielihalujensa ja saamansa mainosrahoituksen turvin, joten rahoituksen vaarantavat uutiset eivät ole julkaisukelpoisia. Lehtien levikin väheneminen on täysin uutisoinnin tasoa vastaavaa, klikkilööppejä ja humpuukitutkimuksia, ja näistä pitäisi vielä maksaa? Ei propagandaa jaksa kukaan lukea aamukahvin ääressä, mielummin tekee töitä.

Käyttäjän AOBrusi kuva
Antti Brusi

Otetaanpa vielä esiin sen MOT:n juttu, joka ei mennyt ihan putkeen. Yksinäinen toimittaja/kuvaaja laitetaan matkaan evästäen tekemään juttu ilman taustatietoja, jossa pitää luoda epäedullinen kuva Perussuomalaisista.

Se oli sitä aitoa itseään. MOT:n vakiporukka on tietysti niska punaisena, mutta ei voi mitään. Toki heille pitää nostaa hattua, eivät halunneet olla jutun kanssa missään tekemisissä. Voi vain kuvitella minkälaista keskustelua Ylen sisällä on käyty "ohjelman" tiimoilta.

Toimituksen poiminnat